Святкове відкриття нового магазину у Бердянську!

ВПЕРШЕ У БЕРДЯНСЬКУ НАЙКРАЩІ СПОРТИВНІ БРЕНДИ В ОДНОМУ МАГАЗИНІ!
22 травня грандіозне святкове відкриття SPORT CITY!

Десятки відомих спортивних брендів, понад 5 тисяч товарів, нові колекції та цікаві акції. Все це – про новий магазин SPORT CITY, який 22 травня святкує відкриття у Бердянську на вул. Італійській, 65.

Це – двадцять дев'ятий магазин в Україні і вже у двадцять другому місті. Тут представлені відомі світові бренди Asics, Puma, Adidas, Merrell, Columbia, Nike, Radder, Reebok, Skechers, Under Armour, Skechers, Geographical Norway, WHS, Arena. Увесь товар – оригінальний та сертифікований. До слова, саме тут ви ексклюзивно можете придбати продукцію бренду Radder. Загалом же у магазині, площею 300 квадратних метрів, представлено понад 5 000 позицій товарів.

До цього дня підготовлені подарунки та сюрпризи. Відвідувачі SPORT CITY гарантовано отримають гарний настрій та задоволення від примірки асортименту для всієї родини. На честь святкового відкриття у магазині діятиме акційна пропозиція: першим покупцям дарують бонусну карту з тисячею гривень на рахунку.1 бонус = 1000 грн. Дія подарункових бонусів по 26 травня 2021 р. включно.

Тож якщо ви цінуєте якісний спортивний одяг, взуття, аксесуари і інвентар за доступними цінами – приходьте до магазину SPORT CITY, що розташований у центрі Бердянська за адресою: вул. Італійська, 65.

Святкове відкриття нового магазину у Бердянську!