Незабаром відкриття нового магазину у Кам'янці-Подільскому!

Місто Кам'янець-Подільський, запам'ятайте дату 12 серпня 2022р!
SPORT CITY розширить свою національну присутність завдяки урочистому відкриттю свого наступного магазину.
Ці нові доповнення принесуть приблизно 20 колективних робочих місць для громад завдяки найму штатних, неповних і тимчасових співробітників для магазину.

SPORT CITY досліджуватиме майбутнє роздрібної торгівлі за допомогою різноманітних видів спорту в магазині та за його межами, широкої інтеграції з громадою, покращеного обслуговування клієнтів, яке покладатиметься на пристрасних і кваліфікованих співробітників, і вдосконалених технологій для простоти зв’язку з брендом. У магазині буде відкрито два поверхи площею 400 квадратних метрів. Крім того, тут будуть представлені найкращі у своєму класі бренди спортивного одягу та одягу для активного відпочинку, широкий вибір взуття, найновіші аксесуари для всієї родини та найкращий інвентар для фітнесу. З початку цього року компанія відкриває третій магазин.

Магазин SPORT CITY пропонуватиме першокласні послуги в магазині та ексклюзивні пропозиції одягу, взуття та обладнання від популярних брендів, таких як: Adidas, Nike, Puma, Under Armour, Reebok, Asics, Evoids, Radder, Skechers, Merrell, Jack Wolfskin та багато інших.

До святкового відкриття компанія підготувала спеціальні пропозиції знижок та даруватимемо кожному покупцю 1000 грн. бонусами на першу покупку.
Приходьте у Кам'янці-Подільському подивитись на наш асортимент і поласувати наші частування!

СИЛА, МУЖНІСТЬ ПЕРЕМОЖЕ!
СПОРТ ДОПОМОЖЕ!

Незабаром відкриття нового магазину у Кам'янці-Подільскому!