Стартуємо ціни ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ!

Ви теж почали шукати новорічні подарунки для своїх близьких та переглядати пропозиції знижок до Black Friday, щоб порадувати себе?

Наш захід на честь Чорної п'ятниці розпочався! Серед тисяч товарів ви обов'язково знайдете те, що вам сподобається.
У лімітований час встигайте з 18 листопада по 1 грудня придбати у SPORT CITY будь-які речі за різними знижками від 15% до 80%.

До каталогу жінкам
До каталогу чоловікам
До каталогу дітям

Ви надаєте перевагу зручному, розслабленому вигляду кожен день? Вам близький спортивний стиль? Ви цінуєте досвід відомих брендів спортивного стилю? Тоді ви не можете пропустити стиль Black Friday y SPORT CITY! Ці особливі дні - це, крім іншого, можливість поповнити свій гардероб новою парою стильного та зручного взуття чи утепленою курткою, яку давно хотіли. Жіночі, чоловічі та дитячі пропозиції від таких культових брендів, як Adidas, Nike, Puma, Under Armour, Columbia, Evoids чи Radder тепер можна придбати за дуже привабливими цінами. У каталозі ми пропонуємо новинки та на які позачасові моделі варто звернути увагу. Попереджаємо – є з чого вибрати! Чорна п'ятниця - одяг та взуття для холодних днів. Чорна п'ятниця - ідеальний час, щоб одягнутися до осінньо-зимового сезону. Як відомо, основою будь-якої комбінації для холодів є правильне взуття, тому обов'язково варто придивитися до пропозицій моделей для активного відпочинку, які чекають на вас у стилі асортименту. Міцні, теплі речі — найкращий вибір, щоб узимку в місті насолодитися максимальним комфортом. Вам не доведеться відмовлятися від свого стилю, адже найкращі бренди знають, як подбати про бездоганний дизайн. Чорна п'ятниця – це ще й можливість придбати універсальні кросівки. У весняні та літні дні вони є невід'ємною частиною будь-якої повсякденної міської комбінації. Неважливо, шукайте чоловічу, жіночу або дитячу модель – під час Чорної п'ятниці SPORT CITY пропонує фірмові пропозиції для всіх членів родини. Ви можете купити моделі Adidas, Fila, Puma, Radder. Ви оберете мінімалістичні білі чи чорні силуети? А може, ви віддаєте перевагу яскраво-червоному, рожевому або помаранчевому верху? Ви також можете вибрати y новый комбінації кольорів, що інтригують, наприклад, у моделях Evoids. SPORT CITY подбав про широкий спектр культових моделей, таких як: Nike Court Vision, Puma Karmen, Nike Air Max та багато інших. Під час Чорної п'ятниці варто пошукати спортивне взуття. Любителі активного відпочинку, які бажають підтримувати себе у добрій формі, отримають пару своєї мрії за привабливою ціною. Любителі ігрових видів спорту, безперечно, звернуть увагу на моделі, призначені для баскетболу чи футболу. Під час акції також є можливість доповнити свій гардероб кросівками чи костюмами – кожен любитель спорту знайде щось для себе.

Стартуємо ціни ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ!