SPORT CITY х DONOR.ua

Ми раді оголосити про нашу співпрацю з платформою Donor.ua, спрямовану на підтримку та заохочення донорів крові. У рамках цієї ініціативи ми впроваджуємо спеціальну бонусну систему, яка надасть можливість зареєстрованим донорам отримати ексклюзивні переваги.

Знижка 500 грн. для донорів крові на покупки у SPORT CITY.

Протягом літа донори крові, зареєстровані на ДонорUA, зможуть отримати знижку 500 грн. на покупки в мережі спортивних магазинів SPORT CITY і в інтернет-магазині sportcity.ua. Акція діє при купівлі на суму від 1500 грн.

«Донори крові переважно дбають про своє здоров’я і ведуть активний спосіб життя. Не тільки тому, що для здачі крові треба не мати протипоказань — просто свідома громадянська позиція корелює з відповідним ставленням до власного здоров’я. Аби подякувати донорам за їхню допомогу, ми зі SPORT CITY даруємо їм приємні бонуси, і спортивні товари — саме те, що може стати у пригоді активній людині протягом літа», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією від ДонорUA та SPORT CITY:

- зареєструйтеся на ДонорUA;

- здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;

- підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку, і завантажте її в особистому кабінеті (відеоінструкція, як це зробити);

- отримайте промокод в кабінеті донора у розділі "Бонусна програма - Подарунки";

- використайте промокод при замовленні на сайті або в мережі магазинів SPORT CITY.

Акція діятиме з 1 червня до 31 серпня 2024 року.

Якщо ви вже зареєстровані на ДонорUA і маєте бонусні бали за донацію, хоча кров здавали до початку акції, ви все одно можете отримати знижку.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 160 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається зазвичай мінімальний час.

Спорт та донорство – сила в єдності!

SPORT CITY х DONOR.ua